LÄNGSTA VALSEDELN SEDAN 2010!

Till höstens kommunala val går vi Lidingömoderater fram med en valsedel om 47 kandidater, vilket är fler än både 2018 och 2014.

 Inför detta val har vi också ökat antalet toppkandidater från tre till fem, vilka ska få extra exponering i valrörelsen. På detta sätt vill vi bredda gruppen av ledande personer, säger föreningsordförande Peder Hagen.

 Listan toppas att kommunfullmäktiges ordförande Anna-Britta Bergman, 69 år och boende i Gåshaga, Följd av kommunstyrelsens ordförande tillika KSO-kandidat Daniel Källenfors, 50 år, Dalénum. 

På plats nummer tre och fyra har vi två personer som kandidater till fullmäktige för första gången; AnnaCarin Pehrson, 71 år Högberga samt Philip Hallberg, 18 år, Skärsätra. Med i toppen på listan återfinns även Lidingös riksdagsledamot Ida Drougge, 32 år från Gångsätra, på en plats nummer fem.

Daniel Källenfors är idag kommunstyrelsens ordförande, KSO, och det är även han som också kandiderar till posten som kommunstyrelsens ordförande för Moderaternas räkning. 👉 Är du också intresserad av engagera dig för att göra Lidingö ännu bättre? 

– Kul! Kommentera gärna nedan eller maila oss på info@lidingomoderaterna.se så berättar vi mer om hur du går tillväga.